Specialitati

Medicina Interna

Descriere
Nullam euismod commodo


Cunoasterea si diagnosticul bolilor nu pot constitui un scop in sine. Istoria arata ca medicina isi are originea nu in speculatii filozofice sau in anumite cunostinte teoretice, ci in instinctul de conservare al individului si in tendinta de ajutor reciproc in cazuri de accidente sau boli, tendinta izvorata din viata sociala.

De la vechiul aforism "medicina este o arta care vindeca uneori, usureaza adesea si consoleaza totdeauna", drumul parcurs a fost mare, datorita in special marilor descoperiri facute de stiintele medicale si biologice din ultimul secol.

Specialistul nostru, Dl. Dr. Silviu Dumitrescu, vine in fata dumneavostra cu o experienta vasta dobandita in urma studiilor efectuate si a tuturor cazurilor de care acesta s-a ocupat indeaproape, obtinand rezultate remarcabile.

Dermato-Venerologie/Dermatologie-Estetica

Descriere
Nullam euismod commodo


In timpul reginei Cleopatra, apare primul formular de cosmetica "Cleopatra Gyneociarum libri", in care sunt indicate retetele preparatelor utilizate de ea pentru a-si pastra frumusetea, distrus in incediul renumitei biblioteci din Alexandria.

Interesul pentru estetica exterioara si pentru mentinerea sanatatii depline pe o perioada cat mai lunga, au dezvoltat preocuparea pentru diversificarea preparatelor cosmetice utile la orice varsta, acestea devenind un auxiliar in viata moderna.

Specialistul nostru, Dna. Dr. Natalia Dumitrescu, prin aptitudinile si experienta dobandite in clinici universitare de renume si cu ajutorul aparaturii din dotare vine in solutionarea problemelor diagnosticate ale acestei specialitati vaste si deosebit de importante.

Diabet/Nutritie/Boli de Metabolism

Descriere
Nullam euismod commodo


Diabetul a devenit o problema majora a societatii si a medicinei, fiind o boala de lunga durata care daca nu este bine ingrijita duce la complicatii ireversibile. Daca luam in considerare faptul ca diabetul a devenit o boala epidemica ce evolueaza in paralel cu supraponderarea si obezitatea vedem clar ca datele la nivel mondial sunt ingrijoratoare.

Diabetul nu beneficiaza de un tratament al vindecarii, ci doar de solutii pentru a controla evolutia bolii implicand toti factorii responsabili de la prevenirea bolii pana la scaderea incidentei complicatilor.

Specialistul nostru, Dna. Dr. Cristina Oprea, studiaza indeaproape aceasta afectiune, nu doar tratand persoanele bolnave de diabet, dar totodata indrumand oamenii catre un stil de viata sanatos care sa ne ajute sa ne pastram organismul sanatos.

© SquareIT